Domov

Šport

26 marca 2020 Aktualno Šport


Organizacijski obor Maratona treh src  v Radencih ,ki ga vodi predsednik Boštjan Gerlec, sekretarske naloga pa opravlja Marko Pintarič  je ob nejasni prihodnosti pandemije Covid 19 sprejel odločitev, da jubilejni Maraton treh src  načrtovan za 26.maj 2020  – prestavi na 15. maj 2021. Odločitev o premiku je bila težka, a soglasna – tvegati namreč ne želijo niti enega srca.

Vsi tekači, ki so že poravnali startnino,  bodo dobili v prihodnjih dneh sporočilo po e-  pošti,  kako bo glede vračil že poravnavane startnine, teh je bilo namreč okrog 500. Z organizacijo   jubilejnega maratona bodo v Radencih nadaljevali takoj, ko bo to možno, saj želijo da bo   40. Maraton treh src zares nepozabno doživetje.

Atletski klub Pomurje  iz Murske Sobote, ki ga vodi predsednik David Horvat ,  je za jutri  v petek 27.marca ob 18. v soboški Zvezdi po volilnem občnem zboru načrtoval podelitev nagrad  najboljšim atletom in atletinjam soboškega  kluba za dosežke v letu 2019.  Načrtovani  petkov volilni občni zbor in podelitev nagrad je atletski  klub   prestavil do nadaljnjega. O novem datumu bodo člani soboškega   atletskega kluba in nagrajenci obveščeni naknadno.