V etru
Druga jutranja kronika
Domov

Preteklih 24

9 decembra 2019 Aktualno Kronika


Preteklo nedeljo smo policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, tri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo, tujcu zasegli prepovedano teleskopsko palico in štiri primere povoženja divjadi.

V Gornji Radgoni je voznik osebnega avtomobila, zaradi vožnje preblizu desnemu robu, najprej trčil v betonski steber in se nato z vozilom prevrnil na dovozno pot stanovanjskega bloka. Vozilo je obstalo na strehi. Pri tem sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Skupno je na vozilu nastalo za 3.000 EVR škode.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino iz stanovanjske hiše, zasegli bankovec za 50 EVR za katerega sumijo, da je ponarejen in vlom v prodajno stojnico v Lendavi.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki se v gostinskem lokalu ob intervenciji policistov ni hotel pomiriti, je bil pridržan.

Danes med 8 in 16 uro bodo kriminalisti tukajšnje Policijske uprave izvedli vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Občane opozarjamo, da je lahko zadrževanje v bližini strelišča nevarno.