Domov

Šport

13 januarja 2022 Šport


Pri soboški Muri so objavili podatke o četrti okrepitvi za nadaljevanje sezone v prvi slovenski nogometni ligi Telemach. V Fazaneriji bo v prihodnje igral tudi Amar Beganović, ki je nazadnje igral pri bosanskem prvoligašu Slobodi iz Tuzle, ki je po jesenskem delu na petem mestu. Beganović je igralec, ki lahko igra na poziciji desnega bočnega branilca ali desnega krila. Že z 19. leti je nosil pri Slobodi, za katero je odigral 101 tekmo, kapetanski trak.

Tudi iz ljutomerskega Meteorplasta Šic bara so sporočili podatke o novi okrepitvi za ekipo, ki v prvi slovenski futsal v dvoranskem nogometu zaseda ta čas šesto mesto s 13. točkami. Po reprezentančnem vratarju Tjažu Lovrenčiču prihaja v Ljutomer povratnik, 30-letni Marcel Vindiš. Slednji je igral v majicah Maribora, Benedikta in Tomaža, nato pa je pol leta igral tudi v italijanskem klubu Pordenone.

V 4. kolu pomurske lige v namiznem tenisu sta puconska Kema in Jelenov hram iz Beznovec igrala 5:5. Za Kemo sta po dvakrat zmagali: Ema Crnkovič in Živa Dogar, eno pa je dodala Ana Gergek. Za Jelenov hram je trikrat zmagal Jože Žekš, eno posamično zmago je dodal Robert Benkovič, ki je bil uspešen tudi v dvojicah z Jožetom Žekšem. Ekipa Lipovci/Beltinci je premagala ekipo Sobote s 6:4. Za združeno ekipo Lipovci/ Beltinci je trikrat zmagal Gregor Zafoštnik, ki je bil uspešen tudi v igri dvojic s soigralcem Viktorjem Tkalcem, slednji je zmagal tudi v dveh posamičnih nastopih. Za Soboto je dvakrat zmagal Dominik Maček, po eno zmago pa sta dodala: Igor Vinčec in Luka Šantavec. Kolo pred koncem vodi v pomurski ligi ekipa Lipa/Beltinci z 8.točkami pred Soboto in Malo Nedeljo, ki sta zbrali po 7 točk.

V 5.kolu Medobčinske pikado lige Goričko so igrali takole: Goričanci Radovci – Dado Serdica 10:6, Black Panters Serdica – Slavček Gornji Slaveči 7:9 in Black Dragons Gornji Črnci – Black Mamba Serdica 16:0. Na lestvici vodijo Goričanci in Slaveči z 12.točkami, pred Black Pantersi z 9.točkami. Dvoboji 6.kola v Pikado ligi Goričko bodo na programu v soboto 15. januarja.