Domov
  • Domov
  • Oglas
  • DRAŽBA DRESA ZLATE SLOVENSKE KOŠARKARSKE REPREZENTANCE

DRAŽBA DRESA ZLATE SLOVENSKE KOŠARKARSKE REPREZENTANCE

25 septembra 2017 Oglas


Društvo Tandem Zagorje, v sklopu projekta Jaz, Ti, Mi za Slovenijo – Stara plastenka za novo življenje, organizira dražbo podpisanega reprezentančnega dresa naših košarkarskih šampionov, ki so nas na Evropskem prvenstvu v Turčiji razveselili z zlato medaljo. Zbrani denar bo namenjen za nakup opreme za novorojenčke za otroški oddelek Splošne bolnišnice v Murski Soboti.

Društvo Tandem Zagorje letos že četrtič zapored organizira ozaveščevalno-humanitarni projekt Jaz, ti, mi za Slovenijo – stara plastenka za novo življenje, ki je namenjen ozaveščanju mladih o recikliranju in krožnem gospodarstvu ter zbiranju odpadnih plastenk PET za pomoč eni izmed slovenskih porodnišnic – letos je to Murska Sobota. Da bi iztržili čim več sredstev za pomoč novorojenčkom, smo se odločili izpeljati dražbo košarkarskega dresa s podpisi igralcev slovenske reprezentance, ki ga je prispevala Košarkarska zveza Slovenije.

Dražba bo potekala preko oddaje ponudb na elektronski naslov tridea.doo@gmail.com. Izklicna cena dresa je 1.000 evrov. Oddane ponudbe bodo sproti objavljene na FB profilu akcije Jaz, ti, mi za Slovenijo. Dražba se bo zaključila 25.9. ob 16. uri.

Najboljši ponudnik bo postal lastnik reprezentančnega dresa zlatih košarkarjev.

Vabimo vse športne navdušence in zbiratelje naj dražijo in ponudijo svojo najvišjo ceno. Z dražbenim zneskom boste prispevali za otroški oddelek Splošne bolnišnice Murska Sobota.