V etru
Oaj kak san zlüfto, oddaja o športu
Domov

Naravne shujševalne kapsule SlimJOY

25 aprila 2017 Oglas


Naravne shujševalne kapsule, ki blokirajo 58 % maščob

Za izgubo odvečne teže je še vedno zimzeleno pravilo uživati čim bolj zdravo hrano v ustreznih količinah in čim več gibanja. Zahvaljujoč razvoju znanstvenih dognanj, pa nam lahko pomaga tudi uživanje učinkovin, pri katerih so znanstveniki ugotovili, da imajo moč, da telesu pomagajo pri hujšanju.

SlimJOY kapsule, ki vsebujejo učinkovino ID-alG, delujejo tako, kot bi zmanjšali količino zaužitega sladkorja oziroma enostavnih ogljikovih hidratov in slabih maščob. Za primer: Če bi šli dve prijateljici na isto kosilo, bi telo tiste, ki bi prej zaužila SlimJOY kapsulo, absorbiralo za dobro polovico manj slabih maščob in sladkorja oziroma enostavnih ogljikovih hidratov. Torej manj kalorij.

Po ugotovitvah znanstvenikov sestavina ID-alG v telesu deluje tako, da blokira dva prebavna encima, ki sta ključna za razgradnjo maščob in sladkorjev. ID-alG blokira encim lipazo za 58 odstotkov in encim amilazo za 54 odstotkov. Kako to pomaga pri hujšanju? Tako, da telo absorbira za 58 odstotkov manj slabih maščob in za 54 odstotkov manj sladkorjev oziroma enostavnih ogljikovih hidratov. To pa sta dva glavna krivca za odvečne kilograme, ki nam ogrožata zdravje in uničujeta samozavest.

Vse to je prepričalo tudi radijskega voditelja Grego Javornika. Nekoč je bil navdušen športnik, vendar je zaradi pomanjkanja časa opustil zdrave navade. Zdaj je njegov cilj, da počasi izgubi 10 kilogramov in spet pride v formo. “Kot otrok in osnovnošolec sem bil vedno šlank,” se spominja. “Zelo veliko sem se ukvarjal s športom, nato pa doživel nesrečo. In po tisti nesreči na začetku srednje šole je šlo število kilogramov samo navzgor.” Zato je iskal preprosto pomoč pri hujšanju – in jo našel v SlimJOY-u.