Domov

Petkov športni napovednik

29 januarja 2021 Šport


V prvi B slovenski ženski odbojkarski ligi bo nocoj  20. v Ljutomeru znova na programu prleško prekmurski derbi  med Ljutomerom in Murexinom Kemo Puconci.  Odbojkarice Sobote bodo v isti ligi jutri ob 19.30 gostovale pri odbojkaricah Braslovč, v sredo 3. februarja pa bodo soboške odbojkarice gostovale pri ekipi Logatca.

V  prvi A slovenski odbojkarski ligi za člane bo jutri ob 19. tekma med odbojkarji Hoč in soboške  Panvite Pomgrada, ki sta s soseda na lestvici. To bi tudi prva večja preizkušnja za  trenerja Dejana Fujsa, ki se je vrnil  na trenersko klop soboških odbojkarjev.

V prvi B slovenski odbojkarski ligi za člane bodo Radenčani jutri  ob 17. gostovali pri ekipi Sip Šempetra.

Nogometaši Mure, ki so na pripravah za nadaljevanje sezone v prvi slovenski nogometni ligi v Turčiji  bodo v nedeljo  v  Beleku v tretji pripravljalni tekmi v svoji bazi igrali proti Shaktarju iz Ukrajine,

Nogometaši Nafte 1903 ,ki se pripravljajo za nadaljevanje sezone v 2. slovenski ligi bodo jutri igrali pripravljalno nogometno tekmo v Novi Gorici  proti prvoligaški ekipi Gorice .

Igralke Ženskega nogometnega kluba Nona Pomurje Beltinci, ki načrtujejo za nadaljevanje sezone v prvi slovenski ligi kar 12 tekem bodo prvo odigrale že jutri ko bodo gostovale pri ekipi Šturma v  Gradcu.

Danes ob 18. 30 bo v 19.kolu druge nemške  nogometne lige Wuzburger Kickers katerega član je tudi Mitja Lotrič igral proti Dusseldorfu.

V  18.kolu prve hrvaške nogometne lige bo Osijek, katerega član je tudi Damjan Bohar jutri ob 15. igral  tekmo proti Istri.

V 15.kolu poljske ekstra nogometne lige bo jutri ob 20. Gornik iz Zabrza  Erikom Janžo gostil ekipo Lecha.

V 15.kolu prve avstrijske nogometne lige  bo Altah, kjer igra nogomet tudi Aljaž Casar  jutri ob 17.  gostil  nogometaše Šturma iz Gradca.

Napovednik športnih tekmovanj za Murski val pripravlja Tonček Gider.