Domov

Petkov športni napovednik

5 februarja 2021 Šport


V prvi A slovenski odbojkarski ligi za člane bo jutri ob 18. v telovadnici osnovne šole I v Murski Soboti tekma med odbojkarji Panvite Pomgrada in Odbojkarskim klubom Hiša na kolesih iz Kranja.  Za varovance soboškega trenerja Dejana Fujs bo to znova izjemno pomembna tekma .

V prvi B slovenski odbojkarski ligi za člane bodo Radenčani jutri ob 18. gostovali pri odbojkarjih Šoštanja Topolšice.

Tudi odbojkarice v prvi B slovenski ligi za članice  bodo imele ob koncu tedna bogat športni program.

Danes ob 19.30 bo v telovadnici osnovne šole II v Murski Soboti  dvoboj med  žensko ekipo Sobote in II. ekipo Calcita Volleya iz Kamnika.

Jutri bosta aktivni dve pomurski odbojkarski ekipi- Odbojkarice Ljutomera bodo  jutri ob 17. gostovale v Kranju  odbojkaricah Triglava. Igralke Ženskega odbojkarskega kluba Murexin Kema Puconci bo v soboto  ob 19. igrala v gosteh proti ekipi Weilier Volleya Zreč.

V nedeljo 7. februarja  ob 18. bodo puconske odbojkarice gostovale  že pri odbojkaricah Mozirja.

V sredo 10. februarja  ob 19. bodo odbojkarice Sobote v Murski Soboti gostile ekipo Braslovč.

Nogometaši Mure, ki so se zdesetkani vrnili s priprav v Turčiji bodo danes ob 15.00 v  Celju  igrali prijateljsko tekmo proti Celjanom aktualnim državnim prvakom.

Nogometaši Nafte 1903, ki redno vadijo za nadaljevanje tekmovanja v 2. slovenski nogometni ligi  bodo jutri ob 14.00 gostovali pri nogometaših Maribora, ki so se vrnili s priprav v Turčiji.

V 20. kolu prve hrvaške nogometne lige bo Osijek z Damjanom Boharjem, ki je na drugem mestu,  jutri ob 15.00 na domačem stadionu gostil Hajduk iz Splita. 

V 16.kolu prve avstrijske nogometne lige  bo na programu derbi začela Admira, ki je na 12. mestu bo gostila Altach, ta je na 11. mestu  za katerega igra tudi Aljaž Casar iz Bakovec.

V 21.kolu grške super nogometne lige bo atenski AEK,  katerega član je tudi Žiga Laci , njegov klub  je na drugem mestu  in bo v nedeljo ob 18.30 gostil ekipo Arisa, ki je tretji na lestvici .

V prvi turški nogometni ligi bodo igrali tekme 20.kola. Tuzlaspor katerega član je tudi Matej Pučko iz Šalinec  bo jutri ob 18.  gostil ekipo Menemenskopra

V prvi diviziji ciprske nogometne lige bo v 16.kolu Enosis Neon Paralamni, kjer sta član tudi Filip Gačevski in Gregor Balažic igral proti ekipi Ermisa, kluba pa sta soseda na lestvici.

V poljski ekstra nogometni ligi bo 16. kolu v nedeljo ob 15. Gornik iz Zabra za katerega igra tudi Erik Janža gostoval pri  ekipi Padkeskide.

V  18. kolu italijanske košarkarske lige  za članice A – 2 bodo Udine s Tino Cvijanović iz Murske Sobote  jutri ob 18. gostile ekipo Alpa. Udine s tremi porazi vodijo na lestvici.

Napovednik športnih tekmovanj za Murski val pripravlja Tonček Gider.