V etru
Nočni glasbeni program
Domov

Petkov športni napovednik

21 julija 2017 Šport


Kasaško društvo  Križevci pri Ljutomeru bo  v nedeljo ob 14.30 pripravilo  tradicionalne letne  kasaške dirke na katerih bo   na programu kar šest dirk.  Skupno bo nastopilo  26 kasačev, med vozniki pa bodo  tudi nekateri znani kasaški vozniki kot Jože Sagaj starejši, domačin Dušan Zorko, Jože Osterc in Branko Seršen, ki so tudi kandidati   za visoke uvrstitve na nedeljskih kasaških dirkah v Križevcih pri Ljutomeru v tamkajšnjem športnem parku.

Nogometni klub Tišina bo jutri in v nedeljo pripravil na Tišini tradicionalni nogometni turnir za pokal Občine Tišina, kjer bosta sodelovali tudi dve tretje ligaški nogometni ekipi.  Jutri ob  16.uri bo Tišina pod taktirko trenerja Dominika Kovača igrala tekmo proti tretje ligaški ekipi Radenske Slatine. Ob 18.30 pa bosta igrala Bakovci in novi tretje ligaš Radgona. V nedeljo ob 16.uri bo na Tišini tekma za tretje mesto  in ob 18.30 bo še tekma za prvo mesto na turnirju za pokal Občine Tišina.

Nogometni klub Hodoš bo jutri na Hodošu pripravil nogometni turnir v skrajšani obliki, ki ga prijatelji nogometa imenujejo triangel.  Ob 17.uri bo tekma  Hodoš – veterani Mure, ob 18.uri bosta igrali ekipi Grada in veteranov Mure. Zadnja tekma na nogometnem turnirju na Hodošu pa bo  ob 19.uri,ko se bosta pomerila Hodoš in tretje ligaška ekipa Grada.

Medobčinska nogometna zveza Murska Sobota in Nogometni klub Čarda bosta danes  v Martjancih  pripravila slovesen zaključek nogometnega tabora na katerem  od ponedeljka sodeluje 110 mladih iz celotne Slovenije. Mladi niso  spoznavali  samo nogometa ampak tudi druge oblike druženja, ki jim bodo pomagale v vsakdanjem življenju.  Danes ob 16.uri bodo še redne programske aktivnosti, ob 20.uri pa bo slovesen zaključek letošnjega nogometnega tabora 2017, ko bodo mladi dobili tudi spominske medalje.

Nogometaši Mure bodo  jutri ob 18.uri gostovali v avstrijskem Wildonu in tam igrali prijateljsko nogometno tekmo z izraelsko ekipo Hapoel Ironi Kiryat Schmona.  Mura bo v torek  25. julija ob 18.uri gostovala še v Kuzmi pri nogometaših Tromejnika.

Nogometaši Farmtecha bodo jutri ob 18.uri v Veržeju pred domačimi gledalci igrali prijateljsko nogometno tekmo  proti hrvaški drugo ligaški ekipi Zagreba, ki je v minuli sezoni igrala še v prvi hrvaški nogometni ligi.

Tudi nogometaši Lušta Beltinci se bodo predstavili gledalcem v domačem kraju, kajti jutri ob 18.uri prihaja v Beltince avstrijska ekipa Straden.

V Odrancih bodo  gledalci lahko v nedeljo 23. julija ob 18.uri spremljali prijateljsko tekmo med Odranci in Nafto iz Lendave.

V Kuzmi na Goričkem bo jutri ob 18.uri prijateljska nogometna tekma med Tromejnikom in Dravogradom.

Nogometaši Grada bodo v okviru priprav za novo sezono v tretji slovenski ligi, vzhod prvo  redno nogometno tekmo igrali v nedeljo ob 18.uri, ko bo pri Gradu gostoval Lenart član tretje slovenske nogometne lige sever, ki ga trenira pomurski rojak Jože Sečkar.

Tudi v Križevcih na Goričkem bodo jutri ob 18.uri  spremljali prijateljski nogomet.  Pomerili se bosta ekipi domačih Križevec in gostujoče Bogojine.

Nogometaši Rakičana bodo v tretji pripravljalni nogometni tekmi jutri ob 17.30 v Rakičanu merili moči z ekipo Vidma pri Ptuju.

Na Golf igrišču Livada   v Moravskih Toplicah  bo jutri ob 9. uri  tretji turnir  v organizaciji Term Ptuj za golf ligo Save turizma. Na tekmi bo po napovedih sodelovalo okrog 30 golfistov. Do konca ligaškega tekmovanja lige Sava turizem bosta  v Moravskih Toplicah na programu še dva turnirja.

Golf klub Radenci bo na igrišču Aerogolf v Radencih jutri ob 10.uri pripravil  6. kolo tekmovanja v golfu  v okviru šolskega tekmovanja.

 

Športni napovednik za Murski val pripravlja Tonček Gider.