V etru
Informacije - Vreme, ceste, radarske kontrole
Domov

Petkov športni napovednik

17 novembra 2017 Šport


V  7. kolu prve slovenske namiznoteniške lige za članice bo v Zeleni dvorani v Puconcih  domača  Kema   že  jutri ob 11. uri gostila vodilno ekipo Vesne, ki je še brez poraza.

V moški konkurenci prve slovenske namiznoteniške lige bo ob 16.uri v telovadnici osnovne šole III v Murski Soboti tekma med Soboto in Savinjo iz Luč, v Puconcih  bo  17.uri tekma med Kemo in Interdiskontom z Raven na Koroškem;  za  goste bo igral tudi Pucončan Mitja Horvat nekdanji igralec Sobote in Keme.

V  4.kolu  3.  slovenske namiznoteniške lige  bo II. ekipa  Keme  jutri ob 16.uri gostovala pri II. ekipi Slovana.

V 7. kolu prve slovenske odbojkarske lige za člane bo jutri ob 19.uri v telovadnici osnovne šole I v Murski Soboti tekma med Panvito Pomgradom, ki je četrta na lestvici je ekipo Gen  I Volley iz Nove Gorice, ki je na devetem mestu.  V  4.kolu 3. slovenske odbojkarske lige vzhod bodo Radenci  jutri ob 19.uri v športni dvorani v Radencih gostili II. ekipo Maribora;  II. ekipa Panvite  Pomgrada  pa bo  jutri ob 16.uri v Murski Soboti igrala proti ekipi S Volley-a  iz Vuzenice, ki  je še brez zmage.

V 7.kolu prve slovenske ženske odbojkarske lige bodo odbojkarice Nove KBM Branik  aktualne državne prvakinje  v Mariboru jutri ob  19.uri gostile   odbojkarice puconske Keme.  V  5. kolu 2. slovenske  ženske odbojkarske lige, vzhod  bodo Ljutomerčanke  jutri ob 16.uri gostovale  pri II. ekipi Nove  KBM Branik v Mariboru. V 5.kolu 3. slovenske odbojkarske lige, vzhod bodo odbojkarice Muranie  v Dvojezični srednji šoli v Lendavi že nocoj ob 19.uri gostile II.  ekipo  S Volleya iz Vuzenice.

Na 3. turnirju 2 slovenske lige v bowlingu za člane   bo v soboškem Maksimusu   jutri med 9. in 15.uro  sodelovala med osmimi ekipami tudi  I. ekipa Lendave. Po dveh turnirjih slovenske lige   vodi  Arena iz Ljubljane.  Lendavčani, ki so na dveh turnirjih namesto s štirimi igralci  zaradi poškodb,   nastopili le s tremi  igralci  bodo tokrat tekmovali s štirimi igralci in računajo tudi na prvo zmago v novi tekmovalni sezoni.

V 8. kolu prve »B« slovenske kegljaške lige  za člane bo  Radenska iz Murske Sobote na kegljišču Vikenda v Radencih  jutri ob 14.uri  v derbiju kola kot druga na lestvici  gostila neporaženi  Triglav iz Kranja. Članice Radenske bodo  jutri ob 18.uri v Radencih gostile kegljavke  Izole, ki so na zadnjem mestu.  V  5.kolu druge slovenske kegljaške lige ,vzhod  za članice bodo kegljavke Lendave jutri ob  10.uri gostovale pri kegljavkah Korotana na Prevaljah, ki so še brez zmage v ligi.

V 11.kolu prve slovenske ženske nogometne lige  bodo igralke Teleinga GMT Beltinci v nedeljo ob 11.uri  v Beltincih gostile nogometašice Maribora, ki jih vodi Marinko Šarkezi.  V  10. kolu slovenske ženske nogometne lige U – 17  bodo mlade igralke Teleinga GMT Beltinci  jutri ob 11.uri  na igrišču v Bratoncih igrale proti Krimu.

V 16 .kolu 2. slovenske nogometne lige  bo jutri ob 14.uri tekma Roltek Dob – Nafta 1903. V nedeljo ob 14.uri bo v Murski Soboti na stadionu Fazanerije tekma med Muro in Fužinarjem, nogometaši Farmtecha iz Veržeja  bodo v nedeljo gostovali pri ekipi Jadrana v Dekanih.

V  14.kolu 3. slovenske nogometne lige, vzhod bodo jutri ob 14.uri na programu tri tekme, igrali bodo: Črenšovci – Turnišče, Radgona – Lušt Beltinci in Avto Rajh Ljutomer – Rakičan. V nedeljo ob 14.uri bodo preostala srečanja in to: Grad – Bogojina, Polana – Hotiza in Odranci – Radenska Slatina.

V 15.kolu prve slovenske mladinske nogometne lige bo  jutri ob 14.uri v Bakovcih tekma med Muro in  novomeško Krko, že ob 12.uri pa se bosta v Bakovcih pomerili kadetski nogometni ekipi Mure in Krke.

V 16.kolu prve slovenske nogometne lige, vzhod U – 15 bo v nedeljo ob 11.uri v Bakovcih tekma med Muro in Aluminijem iz Kidričevega, nogometaši Vipolla iz Veržeja pa bodo  jutri ob 11.uri gostovali pri vrstnikih v Slovenski Bistrici.

V  5.kolu mednarodne ekstra ženske košarkarske lige bo Pomurje v nedeljo ob 17.uri v telovadnici osnovne šole I v Murski Soboti gostilo ekipo Koš iz Kopra.

V drugem kolu pomurske košarkarske lige za člane bo  nocoj  ob 20.30 v dvorani ŠIC-a v Ljutomeru tekma med Ljutomerom in Sistemorgom Beltinci. Jutri ob 13.30 bo v telovadnici osnovne šole III v Murski Soboti tekma med ekipo None in Lindaua iz Lendave. V Beltincih  bo jutri zvečer  ob 19.15 tekma:  Prleški študentski klub Ljutomer – Tropicano Bistrica.

V  7. kolu druge slovenske rokometne lige za člane bo jutri ob 19.30 v telovadnici osnovne šole III v Murski Soboti  pomurski rokometni derbi med Pomurjem, ki je na drugem mestu lestvice  in Arcontom iz Gornje Radgone, ki je na osmem mestu.  Toda položaj na lestvici v teh derbijih ni nikoli  vnaprej odločal o zmagovalcu.

V 3. kolu prve pomurske lige v elektronskem pikadu bodo  jutri ob 18.uri naslednji dvoboji: Picolo Melinci – Kouvarni Filovci, Spirić Černelavci – Leona Ljutomer in  Mokoš Bakovci – Maži bar Ižakovci , Športno društvo Dokležovje bo v tem kolu prosto.

Na programu bodo tudi  dvoboji v 2. pomurski ligi, kjer  bo  vodilna ekipa Čarne vrane iz Ižakovec  jutri ob  18.uri   gostovala,  v derbiju kola,  pri Baru Tiffany v Črenšovcih.

Planinsko društvo  Mura iz Murske Sobote bo jutri pripravilo pohod po delu  Pomurske planinske  poti od Rotunde v Selu do Gornjih Petrovec  na okrog 20 km dolgi progi. Pohodniki se bodo lahko iz Murske Sobote ob 7.30  z avtobusom odpeljali na prizorišče pohoda  k Rotundi v Selo, kjer bo potem  začetek pohoda ob 8. uri.

Napovednik športnih tekmovanj za Murski val pripravlja Tonček Gider.