Domov

Preteklih 24

21 novembra 2019 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba huje telesno poškodovana. V ostalih dveh je nastala samo materialna škoda. Obravnavali so še poškodba vozila na parkirnem prostoru in pet primerov divjadi. Poleg tega so obravnavali štiri kazniva dejanja in dve kršitvi javnega reda.

Na parkirnem prostoru v Gornji Radgoni je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika trčil v peško. Slednja je pri tem utrpela zlom levega kolena.

Ob 16.30 so bili obveščeni o ropu pošte v Veržeju. Ugotovili so, da je zaenkrat neznani storilec, ki je bil oblečen v jakno maskirne barve s kapuco, hlače sive barve in obut v črne čevlje vstopil v prostore pošte. Tam je uslužbenki zagrozil s pištolo in zahteval denar. Uslužbenka mu je izročila denar, nakar je s kraja pobegnil. Vse bi karkoli vedeli o neznanem storilcu, ki se je po vsej verjetnosti kar nekaj časa zadrževal pred pošto, prosimo da to sporočijo na telefonsko številko 113 ali na najbližjo policijsko postajo.
V Moravskih Toplicah je neznanec poskušal vlomiti v skladišče gostinskega lokala. Soboški policisti so obravnavali še poškodovanje tuje stvari, radgonski pa tatvino bančne kartice.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob posredovanju policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so ljutomerski policisti zasegli osebni avtomobil.