Domov

Preteklih 24

5 decembra 2019 Aktualno Šport


V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali sedem kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč, šest kršitev javnega reda in miru, prijeli štiri tujce, požar, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali poskus vloma v gasilski dom, tatvino prodajnih artiklov v trgovini, dva primera goljufij, tatvino dreves iz gozda, kaznivo dejanje grožnje in zasegli bankovec za 50 EVR, za katerega sumijo, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po posredovanju policistov pomirili.

V Murski Soboti je prišlo do požara na stanovanjski hiši. Požar so pogasili soboški gasilci. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je vzrok požara kratki stik na električni napeljavi.

V Ljutomeru so policisti zaustavili osebni avtomobil hrvaških registrskih tablic. Pri kontroli je bilo ugotovljeno, da so v avtomobilu štirje državljani Turčije, ki so v našo državo vstopili na nedovoljen način. Voznik je s kraja pobegnil.