Domov

Preteklih 24

30 aprila 2020 Aktualno Kronika


V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli dva osebna avtomobila ter tri primere povoženja divjadi.

Ob 12 uri se je v Murski Soboti, zaradi nepravilnega prečkanja vozišča, otrok zaletel v sprednji del osebnega avtomobila. Pri trčenju se je otrok lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino motorne žage, kaznivo dejanje zatajitve denarnice, tujca, ki je uporabljal ponarejeno vozniško dovoljenje in vlom v garažo od koder je bila ukradena traktorska kosilnica, puhalnik za listje ter še nekaj orodja. Vlomilca so izsledili in ustavili v bližini.  

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob posredovanju policistov pomirili in s kršitvijo prenehali. V Lendavi so vozniku  zasegli osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja. Prav tako je bil osebni avtomobil zasežen tujemu državljanu, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja