V etru
Srečanje na Murskem valu
Domov

Preteklih 24

13 maja 2017 Aktualno Kronika


Pomurski policisti so obravnavali osem prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, zasegli štiri osebne avtomobile, pridržali eno osebo, nesrečo pri delu, manjši požar in štiri primere povoženja divjadi.

V prometnih nesrečah v Veržeju in Križevcih pri Ljutomeru sta se lahko telesno poškodovala kolesarja, v ostalih nesrečah pa je nastala samo materialna škoda.

Soboški policisti so obravnavali tatvino iz garderobe, tatvino večje količine škropiva iz skladišča kmetijske trgovine, tatvino štirih parov nogometnih čevljev iz prodajalne s športno opremo, tatvino mobitela in dve poškodovanji bankomatov. Radgonski  pa so obravnavali poškodovanje začasnih semaforjev in tatvino akumulatorja iz enega izmed njih.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po posredovanju policistov pomirili.

Zaradi odklona preizkusa alkoholiziranosti je bil pridržan voznik osebnega avtomobila. Prav tako so zasegli štiri osebne avtomobile, ker vozniki niso posedovali ustreznih vozniških dovoljenj za vožnjo.

V Noršincih pri Ljutomeru je med prekrivanjem strehe na tlakovana tla padel delavec. Pri padcu se je lahko telesno poškodoval.