V etru
Oaj kak san zlüfto, oddaja o športu
Domov

Preteklih 24

18 maja 2017 Aktualno Kronika


Policisti v Pomurju so obravnavali tri prometne nesreče. Žal se je pri tem ena končala s smrtnim izidom v drugi pa je bila ena oseba huje telesno poškodovana. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in sedem primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in ena kršitev javnega reda.

Okrog 06.00 ure je na regionalni cesti v naselju Pertoča 22-letni voznik osebnega avtomobila v blagem desnem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v tovorno vozilo, katero je po trčenju zapeljalo na bližnjo njivo. Voznik osebnega avtomobila je ostal ukleščen v vozilu in je na kraju prometne nesreče zaradi  poškodb umrl.

Izven naselja Doobrovnik se je huje poškodoval voznik mopeda, ki je trčil v traktorski priključek – škropilnico. Z ogledom ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi nepravilnega ravnanja voznika traktorja.

V Murski Soboti in  Gornji Radgoni  so obravnavali tatvini mobilnih telefonov. Obravnavali so še dve kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari in grožnja.

Javni red je bil kršen v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob posredovanju policistov pomiril.