V etru
Najlepše želje s čestitkami in pozdravi
Domov

Preteklih 24

3 marca 2021 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. Žal se je ena končala s smrtnim izidom. Obravnavali so še pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega so obravnavali šest kaznivih dejanj in ena kršitev javnega reda.  Okrog 17.00 ure je prišlo do prometne nesreče v naselju Čentiba, ko je voznik osebnega avtomobila trčil v 59-letno peško, ki je hodila po desnem robu vozišča. Peška je med prevozom v bolnišnico umrla. Poleg peške je hodil še njen partner, ki pa v nesreči ni bil poškodovan.  

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino nafte iz parkiranega tovornega vozila in tri kazniva dejanja zlorabe bančne kartice.  V naselju Precetinci so obravnavali vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo.

Malo pred 09.00 uro soo bili obveščeni da je iz stanovanjskega bloka v Lendavi padel otrok. Ugotovili so, da je skozi odprto okno v 3. nadstropju padel 3-letni otrok, ki je bil odpeljan v bolnišnico. Po izjavi zdravnika naj bi bil otrok lažje telesno poškodovan. Mati je otroka pustila samega brez nadzorstva v stanovanju. Osumljena je kaznivega dejanja zanemarjanja mladoletne osebe.

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnih prostorih.