V etru
Prva jutranja kronika RA Slovenija
Domov

Preteklih 24

25 julija 2021 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih štirih je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in požar na kmetijskem stroju balirki.

S področja kriminalitete so lendavski policisti obravnavali tatvino denarja in tatvino prometnega znaka. Na počivališču Grabonoš je neznanec izvedel tatvino nafte iz parkiranega tovornega vozila. Ljutomerski policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini.

Na njivi v Domanjševcih je prišlo zaradi pregretja do požara na kmetijskem stroju balirki, ki je v celoti uničena. Nastalo je za okoli 15.000 EUR škode.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Petrovski policisti so obravnavali kršitev izrečenega ukrepa prepovedi približevanja.