V etru
Prva jutranja kronika RA Slovenija
Domov

Preteklih 24

4 avgusta 2021 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, v eni se je voznica osebnega avtomobila huje telesno poškodovala.

Obravnavana so bila še tri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, poškodba vozila na parkirišču in trije primeri povoženja divjadi. Pri varovanju državne meje je bilo prijetih 23 tujcev, kateri so nezakonito vstopili na območje Republike Slovenije.

S področja kriminalitete so policisti obravnavali tatvino predmetov iz dvorišča stanovanjske hiše, poškodovanje vozila ter grožnjo.

Včeraj ob 20.31 je na Ptujski Cesti v naselju Janžev Vrh, v občini Radenci, voznica osebnega vozila izgubila oblast nad vozilom in trčila v drevo. Gasilci PGD Gornja Radgona so s tehničnim posegom rešili voznico iz vozila, razsvetljevali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem NMP Gornja Radgona in pomagali avtovleki pri odvozu vozila. Hudo poškodovano osebo so reševalci prepeljali v SB Murska Sobota.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.