V etru
Nočni glasbeni program
Domov

Preteklih 24

22 avgusta 2021 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih petih je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in devet kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino artiklov iz trgovine. V Hrastje Moti je neznanec iz parkiranega osebnega avtomobila ukradel denarnico z denarjem in bančnimi karticami s katerimi je na različnih bankomatih večkrat poskušal dvigniti denar. Radgonski policisti so obravnavali še povzročitev lahke telesne poškodbe, petrovski pa ponarejanje listin. Obravnavani sta bili še dve poškodovanji osebnih avtomobilov.

Ob 4.54 je pred krajem Desnjak, v občini Ljutomer, voznica osebnega vozila zapeljala s cestišča v jarek in se prevrnila na streho. Poškodovana je bila ena oseba, ki so jo reševalci NMP prepeljali v SB Murska Sobota. Gasilci PGD Ljutomer so vozilo postavili na kolesa, odklopili akumulator, očistili vozišče in nudili pomoč reševalcem in policiji.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 7-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila. Prav tako mu je bil zasežen osebni avtomobil.