Domov

Preteklih 24

24 junija 2017 Aktualno Kronika


Pomurski policisti so obravnavali osem prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, dva požara, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V dveh prometnih nesrečah sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Ob 18.40 je na pomurski avtocesti, pred cestninsko postajo Dragotinci zaradi neprilagojene hitrosti voznik manjšega tovornega vozila trčil v zadnji del priklopnega vozila. Pri tem se je lahko telesno poškodoval in je bil odpeljan v bolnišnico. V trčenju je nastalo za 8.000 EVR škode. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola.

Obravnavali so dve tatvini, dve goljufiji in kaznivo dejanje grožnje.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in štirirat na javnem kraju. Kršitelji so se po posredovanju policistov pomirili.

V Veliki Polani je zaradi udara strele zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. Hujše posledice so preprečili domači gasilci. V Pristavi pa je prav tako zaradi udara strele zagorelo ostrešje transformatorske postaje. Tudi tukaj so požar pogasili domači gasilci.