V etru
Mali oglasi
Domov

Preteklih 24

31 julija 2017 Aktualno Kronika


Policisti v Pomurju so obravnavali štiri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, dve povoženji divjadi in zasegli eno vozilo.

V obravnavanih prometnih nesrečah je ena oseba umrla, tri pa so bile lahko telesno poškodovane.

Ob 19.15 uri je na regionalni cesti Rogašovci – Cankova, v naselju Sveti Jurij, 77-letni voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča, trčil v kovinsko reklamno tablo in zapeljal v potok, kjer se je vozilo prevrnilo. Voznik osebnega avtomobila je ostal ukleščen v vozilu in so ga iz vozila rešili gasilci. Na kraju prometne nesreče je zaradi telesnih poškodb umrl. Sopotnica v osebnem avtomobilu se je lahko telesno poškodovala in bila odpeljana v bolnišnico M. Sobota. Nastalo je za 6.500 EVR materialne škode. Pokojnik je letošnja druga smrtna žrtev na pomurskih cestah.

Na območju Murske Sobote so obravnavali tatvino poljščin. Na območju Gornje Radgone pa vlom v športni objekt in dva vloma v osebna avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po posredovanju pomirili.

Policisti PP G. Radgona so kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasegli moped.