V etru
Zimzelenčki
Domov

Preteklih 24

29 januarja 2017 Kronika Novice


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in požar.

S področja kriminalitete je bil v Bakovcih obravnavan vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je odnesel denar in več nakita. V Beltincih je neznanec izvršil tatvino bakrenih žlebov. V Gornji Radgoni je neznani storilec namerno poškodoval parkiran osebni avtomobil. Ljutomerski policisti so obravnavali tatvino lesa iz gozda, soboški pa tatvino v trgovini in kaznivo dejanje nasilje v družini.

Ob 04.38 uri so bili obveščeni o požaru na gospodarskem poslopju v naselju Boračeva. Požar so pogasili gasilci. V času požara je bilo v objektu več kmetijske mehanizacije. Vzrok požara in višina škode bosta ugotovljena po opravljenem ogledu.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila.