V etru
Prva jutranja kronika RA Slovenija
Domov

Preteklih 24

11 avgusta 2017 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in dva primera poškodbe vozil na parkirnem prostoru.

Ob 16 uri je voznik motornega kolesa izven naselja Mele v blagem levem ovinku izgubil oblast nad motornim kolesom, zadel v robnik pločnika ter zapeljal izven vozišča in padel. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval.

Obravnavali so tatvino goriva iz rezevoarja tovornega avtomobila, tatvino goriva na bencinskem servisu, tatvino prodajnih artiklov v kozmetični trgovini, ponarejanje listin in vlom v tovorni avtomobil od koder je bil ukraden kovček z orodjem.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Ob 20.10 se je nad Pomurjem razbesnelo močno neurje, ki je trajalo približno eno uro. Močan veter z dežjem in točo je podiral drevesa, odkrival strehe in delal škodo na premoženju. Vse dežurne službe so bile na terenu, da so odpravljale posledice neurja, ki ga še  odpravljajo. Na srečo je v neurju nastala samo materialna škoda.