Domov

Preteklih 24

18 oktobra 2017 Aktualno Kronika


V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč v katerih sta se dve osebi lahko telesno poškodovali, enajst kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, požar, tujcu zasegli osebni avtomobil in dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila, goljufijo, poneverbo, zlorabo znamenj za pomoč in nevarnost, nasilje v družini, pet tatvin in zasegli bankovec za 200 EVR za katerega  sumijo, da je ponarejen. V Murski Soboti  so pri tatvini goriva prijeli moškega.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po posredovanju policistov pomirili.

V Murski Soboti je v bližini gradbišča obvoznice zagorel kup smeti. Smeti so pogasili gasilci. Škoda pri tem ni nastala.

Na pomurski avtocesti je bil zaustavljen tujec, ki se je vozil z osebnim avtomobilom. V postopku je bilo ugotovljeno, da za vožnjo ne poseduje vozniškega dovoljenja. Osebni avtomobil mu je bil zasežen. Tujec je do postopka na sodišču za prekrške pridržan na PP Lendava.