Domov

Preteklih 24

22 oktobra 2017 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. V eni je bila ena oseba huje telesno poškodovana. V drugi je nastala samo materialna škoda. Obravnavali so še tri poškodbe vozila na parkirnem prostoru in osem primerov povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in dvanajst kršitev javnega reda.

Ob 04.35 uri je voznik osebnega avtomobila v naselju Domanjševci zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišče in trčil v ograjo stanovanjske hiše. Zatem je trčil v betonski propust odkoder ga je odbilo v drevo, kjer je vozilo obstalo. V nesreči se je voznik hudo poškodoval.

V trgovini v Murski Soboti so obravnavali tatvino denarnice z denarjem, bančno kartico in osebnimi dokumenti. V naselju Murščak je neznanec ukradel  en kubični meter razžaganih drv. V Radencih je neznanec z ostrim predmetom namerno poškodoval parkiran osebni avtomobil.

Javni red je bil kršen 6-krat v zasebnih prostorih in 6-krat na javnih krajih. Pridržana sta bila dva kršitelja, katera se ob posredovanju policistov nista pomirila.