V etru
Nočni glasbeni program
Domov

Preteklih 24

19 decembra 2017 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, šest kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, osem primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V Murski Soboti je voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčil v pešca, ki je pri tem utrpel lahko telesno poškodbo. V Meleh je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in se je vozilo prevrnilo. Voznik je v trčenju utrpel lahke telesne poškodbe. V semaforiziranem križišču izven naselja Lipovci pa je voznik osebnega avtomobila odvzel prednost voznici. V trčenju sta se dve osebi  lahko telesno poškodovali. Povzročitelj je vozil pod vplivom alkohola.

Soboški policisti so obravnavali tatvino kombiniranega vozila VW Transporter, bele barve, registerskih št. MS R2-772. V Murski Soboti in Lendavi obravnavani tatvini delov z osebnih avtomobilov, v Prosenjakovcih pa tatvina denarja in bančnih kartic iz osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob posredovanju  policistov pomirili.

Zaradi hujših prekrškov so lendavski policisti kršitelju zasegli osebni avtomobil.