Domov

Preteklih 24

30 januarja 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V dveh sta se dve osebi lažje telesno poškodovali. V ostalih treh je nastala samo materialna škoda. Obravnavali so še eno poškodbo vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in požar.

Soboški policisti so obravnavali tatvino ženske denarnice z denarjem in osebnimi dokumenti. V Radencih je neznanec iz kolesarnice stanovanjskega bloka ukradel žensko gorsko kolo znamke RIXE.  Na banki v Murski Soboti so odkrili ponarejen bankovec za 5 EUR. Obravnavali so še tri kazniva dejanja poškodovanja tuje stvari.

Ob 15.54 uri so bili obveščeni o požaru na stanovanjski hiši v Dolgi vasi. Zgorelo je ostrešje stanovanjske hiše. Po prvih ugotovitvah je prišlo do požara zaradi napake na električni napeljavi. Nastalo je za okoli 10.000 EUR škode.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob posredovanju policistov pomirili.