V etru
Nočni glasbeni program
Domov

Preteklih 24

6 februarja 2018 Aktualno Kronika


V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, šest kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu, zasegli osebni avtomobil, dva primera povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnem prostoru.

Ob 15.10 je izven naselja Lipovci voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega prehitevanja trčil v prednji levi del traktorja, ki se je ob trčenju prevrnil na bok. V nesreči se je voznik traktorja lahko telesno poškodoval.

Obravnavali štiri tatvine, zasegli bankovec za 50 EVR, za katerega  sumijo, da je ponarejen in kaznivo dejanja Zalezovanja.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob posredovanju policistov pomirili.

V enem izmed podjetij v Odrancih se  je zgodila delovna nesreča. Delavec je med popravilom stroja zaradi nepazljivosti z roko segel v območje delovanja stroja, ko se še stroj ni do konca zaustavil. Pri tem si je poškodoval sredinec leve roke. Gre za lahko telesno poškodbo. Tuja krivda je izključena.