V etru
Srečanje na Murskem valu
Domov

Preteklih 24

1 aprila 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo z materialno škodo. Obravnavali so še dva primera povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in devet kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete so v Žitkovcih obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Iz notranjosti je  storilec odnesel denar, kamero za nočno opazovanje in nočni daljnogled. V Murski Soboti je neznani storilec skozi okno poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo vendar v notranjost ni prišel. V Strehovcih je neznanec vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. V Gornji Radgoni je neznanec vlomil v kletne prostore stanovanjskega bloka in odnesel 3 pare smuči in smučarsko opremo. Ljutomerski policisti so obravnavali tatvino motorne žage in vrtalnega stroja, soboški pa goljufijo.

Javni red je bil kršen 5-krat v zasebnih prostorih in 4-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob posredovanju policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Soboški policisti so zaradi odklonitve preizkusa alkoholiziranosti pridržali voznika osebnega avtomobila.