Domov

Preteklih 24

7 aprila 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, deset kršitev javnega reda in miru, štiri poškodbe vozil na parkirnih prostorih, sedem povoženj divjadi, samomor in nezgodno smrt otroka.

S področja kriminalitete so na območju M. Sobote obravnavali tatvino motorne žage, tatvino v trgovini, tatvino mobilnega telefona in tatvino lesa. Na območju Gornje Radgone so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo in vlom v vrtno uto.  Policisti s Policijske postaje Gornji Petrovci so obravnavali nasilje v družini in nasilnežu izrekli ukrep prepoved približevanja.

Ob 16.47 uri je bil Operativno – komunikacijski center PU M. Sobota obveščen, da je v naselju v občini Tišina kovinski nogometni gol padel na otroka in ga poškodoval. Policisti so  ugotovili, da so se trije otroci z žogo igrali na zelenici za hišo. Med igro se je otrok z rokama prijel za prečnik gola, ki se je prevrnil in padel na otroka.  Otrok se je  tako hude poškoval, da je na kraju umrl.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in petkrat na javnih krajih. Kršitelji so se poposredovanju policistov pomirili.