V etru
Zimzelenčki
Domov

Preteklih 24

14 aprila 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih treh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bile še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in poskus samomora.

Okrog 18.30 ure se je zgodila prometna nesreča v semaforiziranem križišču ulice Štefana Kovača in ulice Mikloša Kuzmiča v Murski soboti pri I. osnovni šoli. Udeležena sta bila dva osebna avtomobila. Zaradi razjasnitve okoliščin morebitne očividce prometne nesreče prosijo, da pokličejo na telefonsko št. 113.

S področja kriminalitete je bila v Gradišču obravnavana tatvina drevesa jesena. V Murski Soboti je neznanec ukradel prednje registrske tablice MS FA-120. Radgonski policisti so obravnavali kaznivo dejanje zatajitve.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob posredovanju policistov pomirili in s kršitvami prenehali.