V etru
Nočni glasbeni program
Domov

Preteklih 24

18 aprila 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali  prometno nesrečo, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, požar, pet poškodb vozil na parkirnih prostorih in dve povoženji divjadi.

Ob 17.15 se je v Murski Soboti v križišču Gregorčičeve in Ulice Staneta Rozmana zgodila prometna nesreča. Zaradi izsiljevanja prednosti sta trčila dva osebna avtomobila. Po trčenju je en osebni avtomobil odbilo na prehod za pešce, kjer je trčil v 85 -letno peško. Peško so odpeljali v bolnišnico, kjer je umrla. Obe voznici sta se lahko telesno poškodovani.

S področja kriminalitete so v M. Soboti odkrili bankovec za 50 EVR za katerega sumijo, da je ponarejen. Na območju M. Sobote so obravnavali še poškodovanje tuje stvari in ponarejanje listin. Na območju G. Radgone so obravnavali tatvino goriva in na območju G. Petrovec poškodovanje tuje stvari.

Ob 16.16 uri je na pomurski avtocesti na območju Lendave zagorelo tovorno vozilo za prevoz osebnih avtomobilov. Požar je zajel priklopnik tovornega vozila in devet naloženih osebnih avtomobilov. Požar so pogasili gasilci. Vzrok požara in višino materialne škode policisti še ugotavljajo.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnih krajih in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po posredovanjih pomirili.