V etru
Nočni glasbeni program
Domov

Preteklih 24

20 aprila 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba huje telesno poškodovana. V ostalih štirih je nastala samo materialna škoda. Obravnavali so še eno poškodbo vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so obravnavali deset kaznivih dejanj in eno kršitev javnega reda.

Okrog 19.15 ure je izven naselja Bogojina voznik motornega kolesa zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v drugega voznika motornega kolesa.  Povzročitelj ni uporabljal zaščitne motoristične čelade in se je pri padcu huje telesno poškodoval.

S področja kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali tatvino denarja iz denarnice, ki jo je oškodovana pustila brez nadzora v trgovini. V Lendavi je neznanec prišel v prostore gostinskega lokala in ukradel denar iz blagajne in mobilni telefon. Ljutomerski policisti so obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil in zatajitev, radgonski pa grožnjo. Obravnavali so še dve tatvini goriva na bencinskih servisih in tri poškodovanja tuje stvari.

Javni red je bil kršen 1-krat na javnem kraju. Kršitelj se je ob posredovanju policistov pomiril.