V etru
Vedro v dobro jutro
Domov

Preteklih 24

23 aprila 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih, šest povoženj divjadi in pridržali enega kršitelja.

V obravnavanih prometnih nesrečah je en udeleženec umrl, dva sta bila hudo telesno poškodovana in en lahko telesno poškodovan.

Ob 12.20 uri je med Martjanci in Vanečo voznik motornega kolesa v križišču trčil v osebni avtomobil, ki je vozil pred njim in zavijal v levo. Voznika motornega kolesa so odpeljali v bolnišnico, kjer je umrl.

Okrog 11.20 ure je v Lastomercih voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča in čelno trčil v drevo. Pri trku se je hudo telesno poškodbo. V Petanjcih  je na kolesarski stezi padla kolesarka in se hudo poškodovala. V Logarovcih pa je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča in trčil v betonski propust in se lahko telesno poškodoval.

S področja kriminalitete so na območju M. Sobote obravnavali, poškodovanje osebnega avtomobila,  tatvino registrskih tablic in poškodovanje tuje stvari. Registrsko tablico so ukradli tudi na območju G. Radgone.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelja, ki je nadaljeval s kršitvijo na javnem kraju so pridržali.