V etru
Nočni glasbeni program
Domov

Preteklih 24

4 maja 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so  policisti v Pomurju obravnavali  tri prometne nesreče, deset kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, štiri povoženja divjadi in zasegli osebni avtomobil.

V dveh obravnavanih prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda v eni pa so se trije udeleženci telesno poškodovali. V Martjancih je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča v jarek, kjer se je vozilo prevrnilo.  Voznik in sopotnici so se lahko telesno poškodovali

S področja kriminalitete so na območju G. Radgone obravnavali tatvino goriva iz tovornega vozila in  poškodovanje žične ograje. Na območju M. Sobote so obravnavali tatvino denarja, tatvina rož in zlorabo bančne kartice pri spletnem nakupu. Na območju Gornjih Petrovec so obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila in goljufijo. Na območju Lendave pa so obravnavali krajo kosilnic.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se po posredovanju policistov pomirila .

Na območju Murske Sobote sol kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasegli osebni avtomobil.