V etru
Mijmo grede
Domov

Preteklih 24

1 junija 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, tri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru ter štiri primere povoženja divjadi.

V petih prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda, v dveh prometnih nesrečah, na območju Gornje Radgone, pa sta se osebi lahko telesno poškodovali. Povzročitelj prometne nesreče, ki je zgodila v naselju Jamna je s kraja odpeljal, ne da bi nudil podatke in pomoč oškodovanki. Izsledili so ga policistu in  ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola. Policisti zadevo obravnavajo kot kaznivo dejanje nevarne vožnje v prometu.

Na področju kriminalitete so murskosoboški policisti obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari in tatvino artiklov v trgovini, lendavski policisti pa so obravnavali tatvino mobitela.

Policisti pozivajo očividce in udeleženki prometne nesreče, ki se je pripetila včeraj, 31. 5. 2018 okrog 10.30 na Lendavski ulici 75 v Murski Soboti, da se zaradi razjasnitve okoliščin oglasijo na najbližji policijski enoti ali pokličejo na številko 113.