V etru
Nedeljska kuhinja (ponovitev)
Domov

Preteklih 24

13 junija 2018 Aktualno Kronika


V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč v katerih so se tri osebe lahko telesno poškodovale, osem  kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, pridržali eno osebo ter dva primera povoženja divjadi.

V Gornji Radgoni je zaradi prekratke varnostne razdalje prišlo do trčenja dveh osebnih avtomobilov. V nesreči se je sopotnik lahko telesno poškodoval. V Ljutomeru je zaradi neprilagojene hitrosti padel mopedist in se pri tem lahko telesno poškodoval. V Moti je voznik osebnega avtomobila, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčil v peško, ki je hodila po nepravilni strani. Pri trčenju se je peška lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve tatvini drv, tri poškodovanja tuje stvari, nasilje v družini, goljufijo ter ponarejanje listin.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Moški, ki je v gostinskem lokalu razgrajal in se kljub posredovanju policistov ni hotel pomiriti je bil pridržan na Policijski postaji v Murski Soboti.