V etru
Nočni glasbeni program
Domov

Preteklih 24

20 junija 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali osem prometnih nesreč, pet  kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, požar, pet povoženj divjadi in zasegli vozilo.

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana, v ostalih šestih je nastala le materialna škoda. V Čentibi je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča in trčil v ograjo. Utrpel je lahko telesno poškodbo. Izven naselja Gornja Bistrica pa je padla kolesarka in se prav tako lahko telesno poškodovala.

S področja kriminalitete so na območju Gornje Radgone obravnavali tatvino goriva iz tovornega vozila in dve poškodovanji osebnih avtomobilov. Na območju Murske Sobote tatvino denarja, na območju Lendave pa poškodovanje stekla na vratih.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po posredovanju policistov pomirili.

Izven naselja Vanča vas so obravnavali požar v naravnem okolju, kjer je zagorela slama na požeti njivi. Požar so pogasili gasilci.

Na območju Murske Sobote so kršitelju zaradi hujših prekrškov cestnem prometu zasegli traktor.