V etru
Zimzelenčki
Domov

Preteklih 24

19 avgusta 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, tri povoženja divjadi , zasegli dve vozili in pridržali enega kršitelja.

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana. V Kuršincih je padel voznik mopeda in se lahko telesno poškodoval. Lahko telesno poškodbo pa je utrpela tudi kolesarka, ki je padla v Radencih.

S področja kriminalitete je bil na pomurski avtocesti obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejeno prometno dovoljenje, Na območju G. Radgone odtujitev denarja in vlom v stanovanjsko hišo. Na območju Lendave tatvina kolesa. Na območju M. Sobota pa  tatvina goriva in tatvina registrskih tablic.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnih krajih in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki je ob posredovanju nadaljeval s kršitvijo na javnem kraju je bil pridržan.

Zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu je bil kršitelju na območju M. Sobote zasežen osebni avtomobil, na območju Ljutomera pa moped.