Domov

Preteklih 24

23 avgusta 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali osem prometnih nesreč, devet kaznivih dejanj,štiri kršitve javnega reda in miru, dva požara, dve povoženji divjadi in pridržali enega kršitelja.

V obravnavanih prometnih nesrečah so bili štirje udeleženci telesno poškodovani. V Križevcih pri Ljutomeru sta trčila kolesar in voznik motornega kolesa. Kolesar se je hudo telesno poškodoval, sopotnica na motornem kolesu pa lahko. Lahko telesno se je poškodoval tudi kolesar, ki je padel v Krogu. V Radencih pa se  je v trčenju osebnih avtomobilov ena udeleženka prav tako lahko telesno poškodovana.

S področja kriminalitete so na pomurski avtocesti obravnavali tujca, ki je uporabljal ponarejeno vozniško dovoljenje. Na območju M. Sobote so obravnavali poškodovanje tuje stvari, dve tatvini drv, vlom, tatvina registrskih tablic in odkrili bankovec za 20 EVR za katerega sumijo, da je ponarejen. Na območju Lendave so obravnavali odtujitev denarja na območju G. Radgone pa ponarejanje listin.

V Andrejcih je bil obravnavan požar v naravnem okolju. V Drakovcih pa požar v garaži, kjer je zgorelo vozilo, ter več strojev in orodje. Vzrok požara in višino škode policisti še ugotavljajo.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih in enkrat v zasebnem prostoru. Enega kršitelja so pridržali.