V etru
Preteklih 24 - OKC poroča v živo
Domov

Preteklih 24

30 avgusta 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, devet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda,  dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru ter tri primere povoženja divjadi.

V treh prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda, v ostalih dveh prometnih nesrečah na območju Lendave in Očeslavec pa sta bili dve osebi lažje telesno poškodovani.

Na področju kriminalitete je bila na območju  Murske Sobote obravnavana tatvina, na območju  Lendave dve tatvini in goljufija, na območju Ljutomera  grožnja in tatvina, na območju  Gornjih Petrovec krivolov, policisti prometne policije Murska Sobota pa so obravnavali kaznivo dejanje zoper varnost javnega prometa.

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. V obeh primerih sta se kršitelja ob posredovanju policistov pomirila.

Glede na skorajšnji pričetek novega šolskega leta vse starše, ki bodo pripeljali svoje otroke v šolo in vse ostale udeležence v prometu opozarjamo, da upoštevajo cestno prometne predpise, da so v bližini šol strpni, predvsem pa, da hitrost vožnje prilagodijo dani situaciji.