V etru
Preteklih 24 - OKC poroča v živo
Domov

Preteklih 24

2 septembra 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč. Tri so se končale z lažjimi telesnimi poškodbami. V ostalih štirih je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih osem kaznivih dejanj in štiri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je bil v Radencih obravnavan poskus vloma v kiosk za prodajo časopisov. V Murski Soboti je neznani storilec iz kolesarnice stanovanjskega bloka izvršil tatvino BMX kolesa bele barve. V Pincah je bila obravnavana tatvina goriva iz dveh parkiranih tovornih vozil in tatvina goriva na bencinskem servisu. V Lendavi je neznanec namerno poškodoval parkiran osebni avtomobil. Lendavski policisti so obravnavali moškega zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Izrečen mu je bil tudi ukrep prepovedi približevanja. Obravnavani sta bili še dve kaznivi dejanji grožnje.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. V Murski Soboti je bil pridržan kršitelj, ki se ob posredovanju policistov ni hotel pomiriti.

Jutri se pričenja novo šolsko leto. Voznike opozarjamo da vozijo previdno in strpno predvsem v bližini šol in vrtcev ter krajev, kjer se otroci največ zadržujejo.