V etru
Nočni glasbeni program
Domov

Preteklih 24

16 septembra 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet kaznivih dejanj, štiri prometne  nesreče, poskus samomora, nedovoljen vstop, iskali pogrešano osebo, sedem kršitev javnega reda in miru ter pet primerov povoženja divjadi.

Okrog 16.30 ure je 22-letni voznik motornega kolesa izven naselja Vučja vas zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom in z motornim kolesom padel ter trčil v breg obcestnega jarka. Voznik motornega kolesa je zaradi hudih poškodb umrl.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob posredovanju policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Dne 14.9.2018 smo bili obveščeni, da svojci pogrešajo 91-letno RANC Frančiško iz Negove 55 (občina Gornja Radgona), ki je odšla od doma neznano kam.  Pogrešana  je oblečena v temne hlače in bordo jopico. Pri hoji uporablja berglo .

Vse, ki bi imeli informacije o pogrešani osebi pozivamo, da nam to sporočite na interventno številko 113, na najbližjo policijsko postajo ali na anonimi telefon policije 080 1200.