V etru
Pesem našega srca
Domov

Preteklih 24

25 septembra 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, osem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, požar,tri povoženja divjadi in zasegli eno vozilo.

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana v ostalih  treh je  nastala le materialna škoda. V M. Soboti je v trčenju tovornega avtomobila in osebnega avtomobila voznik slednjega utrpel lahko telesno poškodbo. Lahko telesno poškodbo je utrpela tudi kolesarka, ki je bila v Črenšovcih udeležena v trčenju z osebnim avtomobilom.

S področja kriminalitete so na območju M. Sobote obravnavali tatvino goriva, dve tatvini koles in dve poškodovanji tuje stvari.  Na območju G. Petrovec so obravnavali tatvino več predmetov iz hiše, na območju G. Radgone pa poškodovanje tuje stvari. Na območju Ljutomera so obravnavali nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal so izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja.

Okrog 15.20 ure je v v Radencih  v parku zagorel stareši objekt. Požar je gasilo več gasilcev. Ogled kraja požara bodo policisti opravljali danes.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po posredovanju pomirili.

Na območju M. Sobote so kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasegli osebni avtomobil

Danes med 08. in 14.uro bodo policisti izvajajo vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Zadrževanje na in ob strelišču je nevarno.