V etru
Nočni glasbeni program
Domov

Preteklih 24

4 oktobra 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali  šest prometnih nesreč, tri kazniva dejanja,štiri kršitve javnega reda in miru in pet primerov povoženj divjadi .

V obravnavanih prometnih nesrečah je v štirih nastala le materialna škoda.  V prometni nesreči na Pertoči in v Polani pa sta bila dva udeleženca lahko telesno poškodovana.

S področja kriminalitete so na na območju Murske Sobote obravnavali tatvino lesa in  odkrili bankovec za 20 EVR za katerega sumijo, da je ponarejen. Na območju Gornjih Petrovec pa vlom v poslovni prostor.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po posredovanju policistov pomirili.

Do 14. oktobra poteka nacionalna preventivna akcija za večjo varnost pešcev. Pešce opozarjamo, da upoštevajo cestnoprometna pravila in uporabljajo prometne površine namenjene hoji pešcev, v nočnem času pa obvezno uporabljajo odsevna telesa. Vozniki bodite previdni v območjih prehodov za pešce in območjih, kjer se pričakuje prisotnost pešcev.