V etru
Pesem tedna, izbor
Domov

Preteklih 24

6 oktobra 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali devet prometnih nesreč. V eni se je ena oseba huje telesno poškodovana, tri pa so se končale z lažjimi telesnimi poškodbami. Obravnavali so še poškodba vozila na parkirnem prostoru in sedem primerov povoženja divjadi. Poleg tega so obravnavali pet kaznivih dejanj in tri kršitve javnega reda.

Ob 19.40 uri je voznik osebnega avtomobila v naselju Moravske Toplice zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in začel bočno drseti na nasprotno smerno vozišče zaradi česar je trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. Povzročitelj se je pri tem huje telesno poškodoval, drugi voznik in sopotnik pa sta bila lažje telesno poškodovana. Ugotovljeno, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola.

S področja kriminalitete je bil v Iljaševcih obravnavan vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je iz notranjosti odnesel zlatnino in prenosni računalnik. V Ljutomeru je bil obravnavan poskus vloma v hišo. V Radencih je neznanec izvršil tatvino športnih copat. Obravnavani sta bili še dve goljufiji.

Javni red je bil kršen 3-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob  posredovanju policistov pomirili in s kršitvami prenehali.