V etru
Nočni glasbeni program
Domov

Preteklih 24

11 novembra 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo ter eno prometno nesrečo, v kateri se je ena oseba lažje telesno poškodovala. Poleg tega so obravnavali šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru in šest primerov povoženja dvijadi. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov so pridržali dva voznika osebnih avtomobilov, enemu vozniku pa zasegli vozilo.

S področja kriminalitete so policisti v Murski Soboti obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila, v Ljutomeru pa tatvino delov orodja na dveh gradbenih strojih. Policisti v Gornji Radgoni so bili na kraju požara na osebnem avtomobilu ter obravnavali tatvino v gostinskem lokalu. Policisti policijske postaje Lendava so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo ter tatvino registrskih tablic iz osebnih avtomobilov in sicer MS F8-262 in MS 21-99J. Če odtujene tablice opazite, pokličite na 113 na najbližjo policijsko postajo.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in štirikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob posredovanju policistov pomirili.