V etru
Tako na to gledam jaz in kako na to gledate vi
Domov

Preteklih 24

5 decembra 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali šest prometnih nesreč v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, dvanajst kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda, zasegli osebni avtomobil in dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v gradbeni kontejner, od koder je bilo ukradeno različno orodje, tri goljufije, nasilje v družini, kjer so nasilnežu izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja, tatvino denarja iz garderobe, ponarejanje registrske tablice, neplačevanje preživnine, zatajitev denarja na bankomatu, tatvino goriva na bencinskem servisu, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila ter zasegli bankovec za 50 EVR za katerega sumijo, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob posredovanju policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Med 3 in 9 decembrom poteka evropski nadzor psihofizičnega stanja voznikov pod sloganom Alcohol & Drugs. Zaradi tega lahko vozniki pričakujejo pogostejšo kontrolo policistov v cestnem prometu.