V etru
Nočni glasbeni program
Domov

Preteklih 24

8 decembra 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali osem prometnih nesreč v katerih so se tri osebe lahko telesno poškodovale. Obravnavali so štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Okrog 13.00 ure je v krožnem križišču na Trgu zmage v Murski Soboti prišlo do trčenja med kolesarko in voznikom osebnega avtomobila, ki je odpeljal s kraja. Kolesarka seje pri padcu lahko telesno poškodovala. Voznika osebnega avtomobila, neznane znamke, rdeče barve, ki se je pripeljal po Ulici Štefana Kovača prosimo, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče oglasi na najbližji policijski postaji ali pokliče na številko 113.

Na področju kriminalitete so obravnavali poskus vloma v poslovni prostor, tatvino denarnice, tatvino artiklov v trgovini in tatvino goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob posredovanju policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so dvema kršiteljema zasegli osebna avtomobila.