Domov

Preteklih 24

29 decembra 2018 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali osem prometnih nesreč. Pri tem so se tri končale z lažjimi telesnimi poškodbami. V ostalih petih je nastala samo materialna škoda. Obravnavali so bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so obravnavali štiri kazniva dejanja, osem kršitev javnega reda, eksplozijo plinske jeklenke in požar.

S področja kriminalitete sta bili v Murski Soboti obravnavani dve poškodovanji osebnega avtomobila. V gozdu izven naselja Velika Polana je neznanec odtujil več dreves jesena. Lendavski policisti so obravnavali še kaznivo dejanje nasilništva.

Okrog 21.20 ure je prišlo do eksplozije plinske jeklenke v kuhinji stanovanjske hiše v Bogojini. Pri tem sta bila lastnik hiše in žena huje telesno poškodovana. Nastalo je za 20.000 EUR škode. Vzrok eksplozije policisti še ugotavljajo.

Ob 21.30 uri smo bili obveščeni o požaru v kuhinji stanovanjske hiše v Radomerju. Z ogledom ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi napake na električni napeljavi. Nastalo je za 5.000 EUR škode.

Javni red je bil kršen 6-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob posredovanju policistov pomirili.