V etru
Minute za kmetovalce
Domov

Preteklih 24

26 marca 2019 Aktualno Kronika


V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče v katerih je ena oseba umrla, pet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, pridržali voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola in šest primerov povoženja divjadi.

Ob 09.40 je izven naselja Petanjci prišlo do hude prometne nesreče. Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da se je 38-letna voznica osebnega avtomobila peljala iz smeri Petanjec proti Radencem. Ko se je pripeljala čez reko Muro je iz neznanega vzroka zapeljala levo in čelno trčila v nasproti vozeče tovorno vozilo, ki ga je vozil 60-letni voznik. Voznica osebnega avtomobila je na kraju prometne nesreče umrla. 

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v poslovni prostor od koder je bilo ukradeno električno orodje, tatvino dreves iz gozda, poškodovanje osebnega avtomobila, zatajitev in nasilje v družini, kjer so nasilnežu izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob posredovanju policistov pomirili.